Pescuit la crap

Abonament anual – 700 de euro. Valabil 12 luni calendaristice de la data emiterii.
Pachet de o saptamana (7 zile, de sambata pana sambata) – 200 de euro
Pachet de weekend (de joi pana duminica) – 150 de euro
Pachet de weekend (de vineri pana duminica) – 125 de euro

Atat abonamentele, cat si pachetele de o saptamana sau de weekend permit pescuitul cu patru lansete. Titularul abonamentului sau al pachetului poate fi insotit de un partener cu drepturi depline. Este posibila inchirierea de barci, corturi si paturi in limita disponibilitatii.

Inchiriere barca – 10 lei pe 24 de ore
Inchiriere cort – 20 lei pe 24 de ore
Inchiriere pat – 10 lei pe 24 de ore

pescuit la crap
Regulament

1. Pescuitul la crap se desfasoara in sistem Catch & Release. Se poate pescui atat ziua, cat si noaptea. La finalul partidei, standul de pescuit trebuie eliberat pana la ora 12.00.
2. Fiecare pescar poate folosi un numar de maxim patru lansete pe stand. Fac exceptie doar lansetele de marcaj si de nadire, care se pot folosi in acelasi timp cu lansetele de pescuit.
3. Ca linie principala, se poate folosi doar monofilament de minim 0,35mm. Nu sunt admise monofilamente mai subtiri de 0,35mm. Este interzis pescuitul cu fir textil ca linie principala. Inaintasul poate fi orice fir textil care poate avea de doua ori lungimea lansetei!
4. Este permis pescuitul plantat cu ajutorul barcilor sau navomodelelor. Se pot folosi motoare electrice. Nu este permisa folosirea motoarelor termice.
5. Pescuitul este permis numai cu monturi cu fir de par, cu un singur carlig. Toate monturile folosite trebuie sa poata elibera plumbul in cazul in care linia principala se rupe.
6. Este permisa folosirea leadcore-ului, a tubului antitangle sau a inaintasilor speciali din material plastic deasupra plumbului. Lungimea maxima admisa pentru oricare dintre aceste segmente este de 2m.
5. Ca material de forfac, sunt admise doar materialele specializate cu rezistenta de minim 20lb. Nu sunt admise fire textile subtiri, abrazive, care pot taia gura pestelui.
6. Nadele permise sunt: boiliesurile fierte si solubile, peletele, pasturile si semintele preparate. Nu este admisa folosirea semintelor uscate. Nu sunt admise momeli vii.
7. Tinerea crapilor la sac se poate face numai in situatii exceptionale si cu acordul administratiei. Toate capturile vor fi eliberate in cel mai scurt timp, atat ziua, cat si noaptea. Tinerea unui peste la sac fara stirea sau acordul administratiei se considera tentativa de furt si atrage suspendarea dreptului de a pescui la Sarulesti.
8. Este obligatorie folosirea saltelelor de tip cada. Pestii vor fi fotografiati deasupra saltelei de receptie si cat mai aproape de ea. Sedintele de fotografiere a unei capturi trebuie sa se desfasoare intr-un timp cat mai scurt, mai ales in sezonul cald.
9. Pescarii sunt obligati sa anunte administratia in cazul oricarei capturi de 15kg sau mai mari. Administratia poate fotografia orice captura si poate folosi fotografiile in scop publicitar.
10. Este permis accesul cu masina pana la locul de pescuit pentru a descarca echipamentele necesare. Pe durata partidei de pescuit, toate masinile vor fi tinute permanent in parcare. La terminarea partidei, masinile pot fi aduse pe standul de pescuit pentru incarcarea bagajelor, dar numai dupa instiintarea administratorului.
11. Administratorii lacului au dreptul de a controla bagajele pescarilor in orice moment al partidei, daca e necesar. Refuzul de a permite controlul bagajelor si al masinii se considera tentativa de furt si atrage suspendarea dreptului de a pescui la Sarulesti.
12. Este permis accesul vizitatorilor pe timpul zilei si cu obligatia de a lasa masina la parcare. Pescarii isi asuma intreaga responsabilitate pentru vizitatorii lor. Vizitatorii nu pot ramane pe lac pe timpul noptii.
13. Intrarea sau iesirea de pe malul lacului (cu sau fara masina) pe timpul noptii fara acordul administratiei se considera tentativa de furt si atrage suspendarea dreptului de a pescui la Sarulesti.
14. Standurile de pescuit trebuie pastrate curate pe toata durata partidei si trebuie sa ramana curate la sfarsitul ei. Este strict interzisa aruncarea oricarui tip de gunoi in lac sau pe maluri.

Contact: 0764 225 789| alex@radutalake.ro